Konténerek a figyelem központjában?

A Konténer Hungária Kft. által gyártott, átalakított egyedi konténerek számos alkalommal jelennek meg különleges helyszíneken, szerepben.

Szinte minden jelentősebb rendezvényen, fesztiválon és eseményen megtalálhatók a Konténer Hungária Kft. által tervezett és gyártott egyedi rendezvény konténerek.


Látványkonyha a nagyszínpad mellett, mobil rádió stúdió egy kamionon, vagy információs pont műemléki környezetben?

Konténer Budapest Várbazár

Minden egyedi konténerünkre büszkék vagyunk, mert tudjuk, hogy műszakilag és esztétikailag is a lehető legtöbbet nyújtják ügyfeleinknek kategóriájukban.

A Konténer Hungária Kft. által készített egyedi konténerek további jellemző felhasználási célja: kávézó, üzlet, látványkonyha, büfé, szolgáltató egység, iroda.

A Konténer Hungária Kft. számos jelentős szervezet, rádió, cég stratégiai partnereként 2011. óta vesz részt a legkülönfélébb rendezvényeken. Az általunk megépített, rendkívüli műszaki felszereltséggel rendelkező egyedi stúdiókonténer is hozzájárult bizonyos rádiók, például a Klasszik Rádió ismerté válásához, lehetővé téve, hogy ügyfeleink extrém helyszíneken is megjelenjenek.

Klasszik rádió stúdió konténer


Konténer a Várkert Bazár bejáratánál

A Magyar Turisztikai Ügynökségnek két általunk gyártott FESTAINER típusú rendezvény konténert telepítettünk a Budai Várba.

A Várba érkező turistabuszokat az Ybl Miklós terén, valamint a Palota útnál fogadják a Magyar Turisztikai  Ügynökség munkatársai.

A nagyméretű üvegfelületekkel rendelkező információs pontok sikerrel látják el a naponta érkező átlagosan száz turistabuszt és ötezer látogatót.

Az igényes kialakításnak és teljesen egyedi brandingnek köszönhetően a műemléki környezetbe tökéletesen illő FESTAINEREK rendezvény konténert tengeri konténerből készítettük.

FESTAINER rendezvény konténer a Várbazárban

A rendezvény konténer fóliázott üvegoldalfalainak köszönhetően biztonságosan szállítható.

A bronz-fehér és antracit-fehér színben készített FESTAINER rendezvény konténerek a nagy teljesítményű klímának köszönhetően biztosítják a megfelelő környezetet a Turisztikai Ügynökség kollégái számára, míg kialakításuk lehetővé teszi az érkező turisták informálását.


FESTAINER rendezvény konténer a Dísz tér mellett, a Budai Vár bejáratánál

A Budai Várnál telepítésre került FESTAINER rendezvény konténerünk tökéletesen illik építészetileg a Vár arculatába. Az Önkormányzat kérésének megfelelően a Várfalhoz emeltük be fardarus darusautóval, melyet sofőr kollégánk remekül megoldott a nagy forgalom ellenére is.

Konténer Budai vár

A precíziós szintezést követően sajtótájékoztatót követően kezdte meg működését az Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. (Magyar Turizmus Zrt.) két információs pontja.

A visszajelzések alapján a FESTAINER rendezvény konténerek mindkét helyszínen jól vizsgáztak a nagy igénybevétel ellenére.

Konténer telefonszám Konténer ajánlatkérés Konténer e-mail cím

Egyedi FESTAINER rendezvény konténer együttes a Kobuci Kertben

A nívós koncert helyként méltán népszerű Kobuci Kertbe készítettük el Zlatykó Krisztina tervei alapján az egyedileg gyártott, 4,55 méter hosszú, ISO sarkokkal rendelkező konténer együttest.

Konténer a Kobuci kertben

Az alkalmazott plazmavágási technológiának köszönhetően teljesen egyedileg gyártott, teleszkópos nyílóberendezést építettünk be, így a konténer saját anyagából készült 400 kilogrammos trapézlemez felnyitható előtetővel is rendelkezik.

Kobuci látványkonyha konténer látványterve

A teleszkóprendszer segítségével az üzemeltetést végző személyzet hölgytagjai is könnyedén tudják működtetni az indusztriális stílust reprezentáló nívós látványkonyhát, a Kobuci Konyhát.

A beépített, oldalsó alumínium szinterezett tolóablakok az oldalsó kiszolgálást is lehetővé teszik a gyorsabb kiszolgálás érdekében, míg a pultegység rozsdamentes acéllemez borítása nemcsak látványos, de higiéniai szempontból is a legjobb megoldás.


Kétszintes bár konténer az Eiffel téren

A közel 60 négyzetméteres bár konténer együttest ügyfelünktől kapott tervek alapján alakítottuk ki. Tervezőmérnökünk és a bevont statikus segítségével alakítottuk ki a konténer tetején a tetőteraszt, amely akár száz fő egyidejű tartózkodását is lehetővé teszi. A tetőterasz a foci EB ideje alatt kifejezetten hasznosnak bizonyult.

Az Eiffel téren elhelyezett óriáskivetítő ezreket vonz minden este, a sportkedvelők szomját a Zsiráf Sörkert enyhíti.

Zsiráf sörkert konténer együttes

A tengeri konténerekből kialakított konténer együttes ár-érték arányban kedvező megoldásnak bizonyult. A konténer együttes a megrendeléstől számított három héten belül telepítésre került az egyik legforgalmasabb belvárosi térre. A feladat szerkezetileg, és logisztikailag sem volt szokványos, de az eredmény magáért beszél.

A helyszíni összeépítést  (konténerek sorolása és szintezése daruval, tömítőgumizás, összehúzó csavarok felhelyezése, küszöblemezek felhegesztése) hét kollégánk segítségével három óra alatt elvégeztük.

A konténer együttes a megrendelő szervezésében szép burkolatot, lépcsőfeljárót kapott, míg a legkorszerűbb, a nagy teljesítményű gépészet  külső egységei a konténer hátsó oldalára kerültek felszerelésre, míg az 55 négyzetméteres tetőteraszon 12-15 asztal foglalható a sportesemények idején is.


FESTAINER rendezvény konténer az Akvárium bejáratánál

Az általunk telepített prémium rendezvénykonténer partnerünk szervezésében került dekorálásra a megrendelő arculatának megfelelően.

Az Árkád bevásárlóközpont által Budapest legforgalmasabb főterén szervezett négynapos promóció  során a szépülni vágyó hölgyek stílus tanácsadáson és divatfotózáson vehették részt.

Konténer Árkád bemutatóterem

Az Akvárium területére, fákon, vezetékeken, óratornyon történő átdaruzáshoz egy 40 tonnás darusautóra volt szükség, a pár nap alatt megtervezett feladatot hiba nélkül sikerült kivitelezni.

Így a téren áthaladó 15-20 ezer ember közül sokan értesültek a szabadtéri promócióról, s láthatták, hogy mi zajlik a FESTAINER rendezvény konténerben.

Az ISO sarkokhoz helyezett járdalapok segítségével a belvárosi márványburkolat sem sérült meg, melyre különös figyelmet fordítottak a szervezők.


Mozgó konténer stúdió

Az alapos terheléses tesztek után a konténer stúdióból az autópályán élőben sugárzott rádióadással tette emlékezetessé Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János a Morning Show mozgó konténerstúdióját.

Az általunk tervezett és gyártott konténer stúdió extrém terhelésre lett méretezve, különleges merevítések lettek beépítve a szerkezetbe, hogy a fém oldalfalak nélkül is akár tucatnyi ember bulizhasson a konténer tetején levő teraszon, akár élő adás közben.

Morning Show stúdió konténer

A műszaki eszközök egy külön technikusi kabinban kaptak helyet, ami hermetikusan elzárható a konténer többi részétől egy tolóablak segítségével. A konténer stúdió hűtését nagy teljesítményű klímák biztosítják.

A konténer stúdió átlátszó oldalfalai polikarbonát lemezből készültek, ami törhetetlen és jobban hangszigetel, mint az üveg.

Bemutató konténer

A konténer stúdióba biztonsági övvel ellátott ülések kerültek beépítésre, így menet közben is tökéletes biztonságban vannak a Morning Show riporterei és a technikus kollégák.

A rádió balatoni körútja során is bizonyítottuk, hogy a konténerek kreatív, innovatív felhasználása számos lehetőséget kínál, amiben cégünk felkészült és elkötelezett partner.

Rendezvény konténer


Válogatás a konténer stúdiónkról a sajtóban megjelent cikkekből:

Cikk a Twice.hu portálon: Sebestyén Balázsék száguldó kamionról közvetítették a Morning Show-t

A hir.24 tudósítása a konténer stúdióról: Sebestyén Balázsék száguldó kamionról ébresztettek

Médiainfo: Guruló stúdióból jelentkezett a ClassFM

Konténer telefonszám Konténer ajánlatkérés Konténer e-mail cím

Konténer bemutató telephelyünk elhelyezkedése:


Ismerje meg akciós konténer kínálatunkat!

Akciós konténer vásárlás, akciós konténer árak