Konténerek a figyelem központjában?

A Konténer Hungária Kft. által gyártott, átalakított egyedi konténerek számos alkalommal jelennek meg különleges helyszíneken, szerepben.

Szinte minden jelentősebb rendezvényen, fesztiválon és eseményen megtalálhatók a Konténer Hungária Kft. által tervezett és gyártott egyedi rendezvény konténerek.


Látványkonyha a nagyszínpad mellett, mobil rádió stúdió egy kamionon, vagy információs pont műemléki környezetben?

Konténer Budapest Várbazár

Minden egyedi konténerünkre büszkék vagyunk, mert tudjuk, hogy műszakilag és esztétikailag is a lehető legtöbbet nyújtják ügyfeleinknek kategóriájukban.

A Konténer Hungária Kft. által készített egyedi konténerek további jellemző felhasználási célja: kávézó, üzlet, látványkonyha, büfé, szolgáltató egység, iroda.

A Konténer Hungária Kft. számos jelentős szervezet, rádió, cég stratégiai partnereként 2011. óta vesz részt a legkülönfélébb rendezvényeken. Az általunk megépített, rendkívüli műszaki felszereltséggel rendelkező egyedi stúdiókonténer is hozzájárult bizonyos rádiók, például a Klasszik Rádió ismerté válásához, lehetővé téve, hogy ügyfeleink extrém helyszíneken is megjelenjenek.

Konténer stúdió - Klasszik Rádió


Konténer a Várkert Bazár bejáratánál

A Magyar Turisztikai Ügynökségnek két általunk gyártott FESTAINER típusú rendezvény konténert telepítettünk a Budai Várba.

A Várba érkező turistabuszokat az Ybl Miklós terén, valamint a Palota útnál fogadják a Magyar Turisztikai  Ügynökség munkatársai.

A nagyméretű üvegfelületekkel rendelkező információs pontok sikerrel látják el a naponta érkező átlagosan száz turistabuszt és ötezer látogatót.

Az igényes kialakításnak és teljesen egyedi brandingnek köszönhetően a műemléki környezetbe tökéletesen illő FESTAINEREK rendezvény konténert tengeri konténerből készítettük.

FESTAINER rendezvénykonténer - Várbazár

A rendezvény konténer fóliázott üvegoldalfalainak köszönhetően biztonságosan szállítható.

A bronz-fehér és antracit-fehér színben készített FESTAINER rendezvény konténerek a nagy teljesítményű klímának köszönhetően biztosítják a megfelelő környezetet a Turisztikai Ügynökség kollégái számára, míg kialakításuk lehetővé teszi az érkező turisták informálását.


FESTAINER rendezvény konténer a Dísz tér mellett, a Budai Vár bejáratánál

A Budai Várnál telepítésre került FESTAINER rendezvény konténerünk tökéletesen illik építészetileg a Vár arculatába. Az Önkormányzat kérésének megfelelően a Várfalhoz emeltük be fardarus darusautóval, melyet sofőr kollégánk remekül megoldott a nagy forgalom ellenére is.

Konténer - Budai vár

A precíziós szintezést követően sajtótájékoztatót követően kezdte meg működését az Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. (Magyar Turizmus Zrt.) két információs pontja.

A visszajelzések alapján a FESTAINER rendezvény konténerek mindkét helyszínen jól vizsgáztak a nagy igénybevétel ellenére.

Konténer telefonszám Konténer ajánlatkérés Konténer e-mail cím

Egyedi FESTAINER rendezvény konténer együttes a Kobuci Kertben

A nívós koncert helyként méltán népszerű Kobuci Kertbe készítettük el Zlatykó Krisztina tervei alapján az egyedileg gyártott, 4,55 méter hosszú, ISO sarkokkal rendelkező konténer együttest.

Kobuci kert rendezvény konténer

Az alkalmazott plazmavágási technológiának köszönhetően teljesen egyedileg gyártott, teleszkópos nyílóberendezést építettünk be, így a konténer saját anyagából készült 400 kilogrammos trapézlemez felnyitható előtetővel is rendelkezik.

Kobuci kert - látványkonyha konténer

A teleszkóprendszer segítségével az üzemeltetést végző személyzet hölgytagjai is könnyedén tudják működtetni az indusztriális stílust reprezentáló nívós látványkonyhát, a Kobuci Konyhát.

A beépített, oldalsó alumínium szinterezett tolóablakok az oldalsó kiszolgálást is lehetővé teszik a gyorsabb kiszolgálás érdekében, míg a pultegység rozsdamentes acéllemez borítása nemcsak látványos, de higiéniai szempontból is a legjobb megoldás.


Kétszintes bár konténer az Eiffel téren

A közel 60 négyzetméteres bár konténer együttest ügyfelünktől kapott tervek alapján alakítottuk ki. Tervezőmérnökünk és a bevont statikus segítségével alakítottuk ki a konténer tetején a tetőteraszt, amely akár száz fő egyidejű tartózkodását is lehetővé teszi. A tetőterasz a foci EB ideje alatt kifejezetten hasznosnak bizonyult.

Az Eiffel téren elhelyezett óriáskivetítő ezreket vonz minden este, a sportkedvelők szomját a Zsiráf Sörkert enyhíti.

Zsiráf Sörkert - Konténer együttes

A tengeri konténerekből kialakított konténer együttes ár-érték arányban kedvező megoldásnak bizonyult. A konténer együttes a megrendeléstől számított három héten belül telepítésre került az egyik legforgalmasabb belvárosi térre. A feladat szerkezetileg, és logisztikailag sem volt szokványos, de az eredmény magáért beszél.

A helyszíni összeépítést  (konténerek sorolása és szintezése daruval, tömítőgumizás, összehúzó csavarok felhelyezése, küszöblemezek felhegesztése) hét kollégánk segítségével három óra alatt elvégeztük.

A konténer együttes a megrendelő szervezésében szép burkolatot, lépcsőfeljárót kapott, míg a legkorszerűbb, a nagy teljesítményű gépészet  külső egységei a konténer hátsó oldalára kerültek felszerelésre, míg az 55 négyzetméteres tetőteraszon 12-15 asztal foglalható a sportesemények idején is.


FESTAINER rendezvény konténer az Akvárium bejáratánál

Az általunk telepített prémium rendezvénykonténer partnerünk szervezésében került dekorálásra a megrendelő arculatának megfelelően.

Az Árkád bevásárlóközpont által Budapest legforgalmasabb főterén szervezett négynapos promóció  során a szépülni vágyó hölgyek stílus tanácsadáson és divatfotózáson vehették részt.

Konténer az Akvárium bejáratánál - Árkád bevásárlóközpont

Az Akvárium területére, fákon, vezetékeken, óratornyon történő átdaruzáshoz egy 40 tonnás darusautóra volt szükség, a pár nap alatt megtervezett feladatot hiba nélkül sikerült kivitelezni.

Így a téren áthaladó 15-20 ezer ember közül sokan értesültek a szabadtéri promócióról, s láthatták, hogy mi zajlik a FESTAINER rendezvény konténerben.

Az ISO sarkokhoz helyezett járdalapok segítségével a belvárosi márványburkolat sem sérült meg, melyre különös figyelmet fordítottak a szervezők.


Mozgó konténer stúdió

Az alapos terheléses tesztek után a konténer stúdióból az autópályán élőben sugárzott rádióadással tette emlékezetessé Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János a Morning Show mozgó konténerstúdióját.

Az általunk tervezett és gyártott konténer stúdió extrém terhelésre lett méretezve, különleges merevítések lettek beépítve a szerkezetbe, hogy a fém oldalfalak nélkül is akár tucatnyi ember bulizhasson a konténer tetején levő teraszon, akár élő adás közben.

Konténer stúdió - Morning-Show

A műszaki eszközök egy külön technikusi kabinban kaptak helyet, ami hermetikusan elzárható a konténer többi részétől egy tolóablak segítségével. A konténer stúdió hűtését nagy teljesítményű klímák biztosítják.

A konténer stúdió átlátszó oldalfalai polikarbonát lemezből készültek, ami törhetetlen és jobban hangszigetel, mint az üveg.

Konténer átlátszó oldalfallal

A konténer stúdióba biztonsági övvel ellátott ülések kerültek beépítésre, így menet közben is tökéletes biztonságban vannak a Morning Show riporterei és a technikus kollégák.

A rádió balatoni körútja során is bizonyítottuk, hogy a konténerek kreatív, innovatív felhasználása számos lehetőséget kínál, amiben cégünk felkészült és elkötelezett partner.

Rendezvénykonténer


Válogatás a konténer stúdiónkról a sajtóban megjelent cikkekből:

Cikk a Twice.hu portálon: Sebestyén Balázsék száguldó kamionról közvetítették a Morning Show-t

A hir.24 tudósítása a konténer stúdióról: Sebestyén Balázsék száguldó kamionról ébresztettek

Médiainfo: Guruló stúdióból jelentkezett a ClassFM

Konténer telefonszám Konténer ajánlatkérés Konténer e-mail cím

Konténer bemutató telephelyünk elhelyezkedése:


Ismerje meg akciós konténer kínálatunkat!

Akciós konténer vásárlás, akciós konténer árak