Konténer Hungária Kft. - www.kontener.hu weboldal

Impresszum

Konténer Hungária Kft., 2030 Érd, Fiastyúk utca 7.

Központi telefonszám: 06 1 200 8703

E-mail cím: marketing@container.hu


Szerzői jogok

A www.kontener.hu weboldalon (továbbiakban: Weboldal) található minden tartalom a Konténer Hungária Kft. szellemi tulajdona.

A Konténer Hungária Kft. fenntart minden, a Weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A Weboldal tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A Weboldal tartalmának szerzői joga (különös tekintettel a fényképekre, videóanyagokra) a Konténer Hungária Kft.-t illeti meg. Ha egy konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik akkor a konkrét dokumentum tekintetében annak megfelelően kell eljárni.

A Konténer Hungária Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, hang, videó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit a Felhasználó kizárólag saját felhasználás céljából merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményekkel jár. Amennyiben a Konténer Hungária Kft. tudomására jut bármilyen jogsértés, a Konténer Hungária Kft. joga van annak megszüntetését és a belőle fakadó kárának megtérítését követelni.

A Konténer Hungária Kft. lehetőséget biztosít a Weboldalon megjelenő értesülések átvételére, bizonyos feltételekkel:
- az eredeti információ nem módosul
- egyértelmű hivatkozást kell feltüntetni minden egyes hírközlésnél
- televízió és rádió és videómegosztó portál esetében minden egyes hírközlésnél kötelező megnevezni a forrást
- nyomtatott sajtóban minden egyes átvett információ esetén az adott szöveg bevezetőjében és végén kötelező megjelölni a forrást
- az információkat átvevő egyéb weboldalak minden egyes átvett információ esetén az adott szöveg bevezetőjében és végén kötelezően megjelölik a forrást, a www.kontener.hu weboldalra mutató link segítségével.

A www.kontener.hu domainnév, valamint a Konténer Hungária Kft. név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Konténer Hungária Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A Weboldal szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a Weboldalon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

További információért, saját termékeinkről készült képi és videó felvételek, szöveges anyagok továbbhasználatáért a marketing@container.hu  címen állunk rendelkezésére.

Konténer telefonszám Konténer ajánlatkérés Konténer e-mail cím

Konténer bemutató telephelyünk elhelyezkedése:


Akciós konténer kínálatunk

Akciós konténer vásárlás, akciós konténer árak


Vissza a főoldalra