A Konténer Hungária Kft. bemutatkozása

A Konténer Hungária Kft. tengeri konténerek, raktárkonténerek, hűtőkonténerekés irodakonténerek forgalmazásával, bérbeadásával és átalakításával foglalkozik

A cégcsoport tevékenysége felöleli a FESTAINER rendezvény konténerek, valamint ColdBox hűtőkonténerek gyártását, bérbeadását, bérflotta üzemeltetését is.

Tároló konténer vásárlás, bérlés, gyártás


Fő profilunk: tengeri konténerek forgalmazása, bérbeadása és átalakítása

Több évtizedes tengeri szállítmányozási és kereskedelmi tevékenységünk során ismerkedtünk meg a tengeri konténerek izgalmas világával, a tengeri egységrakomány-képzés modern technikájával, melynek segítségével szinte az összes árutípus akadály nélkül szállítható a tengeri-közúti-vasúti (multimodális) szállítási rendszereken keresztül.

Ugyan hazánknak nincs tengeri kikötője és tengerhajózása, van viszont virágzó tengeri kereskedelme, amelynek köszönhetően a legkülönbözőbb típusú áruval rakott konténerek több százezres mennyiségben áramolnak Magyarország és szinte valamennyi kontinens között.

Az áruval megrakott tengeri konténerek a szállítás során szélsőséges fizikai- és időjárási igénybevételnek vannak kitéve, ezért valamennyi tengeri konténer statikai remekmű is. A tengeri konténerek robusztus kialakítása miatt szárazföldi alkalmazhatóságuk is széleskörű, így népszerűségük hazánkban is növekszik.

A tengeri konténerek felhasználási lehetősége szinte korlátlan, néhány példa a már megvalósított funkciókra: mobil víztisztító berendezés, kazánház, rendezvény konténer, mobilhűtő. A tengeri konténerek számos feladat ellátására kínálnak műszakilag és gazdaságilag is előnyös, mobil megoldást.

Konténer telefonszám Konténer ajánlatkérés Konténer e-mail cím

 Tengeri konténerek forgalmazása, bérbeadása és átalakítása

 

A Konténer Hungária Kft. gyakorlatilag az összes meghatározó tengeri hajótársasággal és konténer lízinggel foglalkozó multinacionális céggel kapcsolatban áll és naprakész piaci ismeretekkel rendelkezik a hazai és európai piacokat illetően.

Célunk, hogy a tengeri konténerek forgalmazásával, bérbeadásával és átalakításával hozzájáruljunk a tengeri konténerekben rejlő előnyök megismertetéséhez, illetve a változatos szárazföldi alkalmazási lehetőségek bemutatásával elősegítsük a tengeri konténerek kreatív felhasználását Magyarországon is.

Konténer Hungária Kft. - Tároló konténer értékesítés, bérbeadás, gyártás, szállítás


Tekintse meg a Konténer Hungária Kft. bemutatkozó videóját!


Raktárkonténerek, hűtőkonténerek, rendezvénykonténerek, irodakonténerek és lapraszerelt konténerek

A Konténer Hungária Kft. raktárkonténerek, hűtőkonténerek, rendezvénykonténerek, irodakonténerek forgalmazásával, bérbeadásával és átalakításával is foglalkozik.

Cégünk a Kovobel lapraszerelt konténerek hazai forgalmazója.

Raktárkonténerek, hűtőkonténerek, rendezvénykonténerek, irodakonténerek és lapraszerelt konténerek

Konténer bemutató telephelyünkön jelentős készletekkel rendelkezünk új, újszerű és használt raktár-, hűtő-, rendezvény-, iroda- és lapraszerelt konténerekből.

A Konténer Hungária Kft. szolgáltatásai közé tartozik az egyedi, speciális konténerek gyártása, kialakítása és átalakítása is.

Az általunk forgalmazott konténerek kiszállítását saját konténerszállító darusautóinkkal végezzük.


A Konténer Hungária Kft. cégadatai

Címünk: 2030 Érd, Fiastyúk utca 7 (az M6 autópálya, a 6-os és 7-es főutak csomópontjában)

Központi irodánk telefonszáma: +36-1-200-87-03

Fax: +36-1-391-0447

Mobiltelefonszámaink: +36-20-262-51-73, +36-30-280-98-73, +36-30-609-80-92

Adószámunk: 13427027-2-13

E-mail címünk: info@kontener.hu


Konténer bemutató telephelyünk elhelyezkedése:


Ismerje meg akciós konténer kínálatunkat!

Akciós konténer vásárlás, akciós konténer árak