Magyarország legklasszabb konténere

(Az eseményről készült videók megtekinthetőek itt.) A stúdió kialakítását tekintve is extrém terhelésre lett méretezve, ugyanis különleges merevítések lettek beépítve, hogy a fém oldalfalak nélkül is akár tucatnyi ember bulizhasson a VIP-teraszon, miközben akár az adásnak sem kell szünetelni. A nyári kánikulára is gondolva nagyteljesítményű klímákkal és pótklímákkal lett ellátva a konténer minden meglepetésre gondolva.

Az oldalfalak  nagyméretű átlátszó polikarbonátból készültek, mely anyag az üveggel ellentétben törhetetlen, valamint a hangszigetelés szempontjából is alkalmasnak bizonyult.

A konténer belső részében becsatolható autóülések kerültek beépítésre, hogy biztonságosan lehessen a mozgó konténerstúdióból az élő adást levezényelni.

Hasonló kialakításban kávézók, üzletek, büfék, innovatív szolgáltató egységek is kialakíthatóak, a lehetőségek tárháza számtalan.

A ClassFM-el készült koprodukció eredményeként egy országnak bizonyíthattuk a júniusi balatoni körút során, hogy a kreatív konténer(építészet) egy óriási kihívásokkal és sikerekkel kecsegtető innovatív szemléletmód, melynek meghonosításában a Konténer Hungária Kft. vezető szerepet vállal évek óta.

További részletek itt.