FESTAINER konténer nyíló oldalfalakkal

A 20' standard tengeri konténer hidraulikus rendszerrel működtetett speciális mechanikai erőkarok segítségével  akár 1000 kg-ot is könnyedén és biztonságosan megemel, mely motorral, vagy akár kézi emelővel is lehetővé teszi a konténerek tetszőleges oldalfalának vízszintesre történő fel- és lenyitását.

A saját fejlesztésű FESTAINER technológiának köszönhetően rendezvény- és fesztiválkonténereink nagyon látványos és teljesen újszerű megjelenést biztosítanak  a percek alatt felnyitható hidraulikus oldalfalaknak köszönhetően.

Funkciójukat tekintve a hidraulikus oldalfalakkal rendelkező konténerek mobil bárként, étteremként, vagy kávézóként való üzemeltetése exkluzív megjelenést kölcsönöz, míg a felnyíló falak praktikus ötleteknek is megfelelő teret biztosítanak.

A szabadtéri rendezvényeken, kiállításokon a hidraulikus konténer könnyedén zárható, a benne tárolt berendezések biztonságban tarthatóak, míg a konténer telepítése gyorsan és olcsón kivitelezhető, betonalapozás nem szükséges. Opcionális tetőterasszal az alapterület duplájára növelhető.

A FESTAINER konténerek kiváló megoldást biztosítanak prémium kategóriás márkák exkluzív megjelenítésére.